Brøttet Barnehage, Best på Barn

Brøttet barnehage SA åpnet 27. desember 2005. Brøttet barnehage SA er en privat andelsbarnehage med 84 plasser fordelt på to småbarns- og to storebarnsavdelinger og 20 ansatte (inkludert tre flotte karer). Barnehagen har skogen som nærmeste nabo, lysløype og alpinanlegget Aron med super akebakke tett ved. Et stort og variert uteområde med tilknyttet hinderløype, gapahuk og lavvo i skogen gir oss fantastiske muligheter for variert utfoldelse.

Barnehagen følger Drammen kommune gjennom «Læringsløp Drammen» der målsettingen for barn og unges vekst og utvikling er «Å realisere sitt fulle potensial». "Brøttet barnehage best på barn" er visjonen vår, det vi strekker oss mot. Hvert barn er unikt, og skal bli sett og hørt. Vi er opptatt av helhetlig læring og at vi voksne legger til rette for mestring, utvikling og læring.

Skolene i vårt nærmiljø er Aronsløkka skole, Åssiden skole og Øren skole, men vi har også tidvis barn fra Nedre Eiker kommune som hører til bl.a. Solberg Skole.